miercuri, 4 iunie 2014

Bomboane BIO cu soc si vitamina C Fitne




- Cod produs:504

antiinflamator

antialergic

intareste sistemul imunitar

elimina substantele toxice

Cantitate neta:
50 g
PRET 16 ron

Beneficii si efecte

 
Boabele de soc sunt un excelent antiinflamator si antialergic, ce diminueaza simptomele alergiilor la nivelul cailor respiratorii superioare: rinite, laringite, faringite; Vitamina C aduce un plus capacitatii de aparare imunitara a organismului; actioneaza la nivelul intregului organism, sunt un bun detoxifiant, contribuie la eliminarea toxinelor, atat pe cale digestiva, cat si pe cale renala, contribuie la refacerea starii generale a sanatatii.

Alte produse recomandate

 

Prezentare

 
Bomboane din boabe de soc negre, bine coapte, crescute organic, cu un adaus de vitamina C extrasa din cirese Acerola. Ingedientele au fost atent selectionate pentru a crea bomboane delicioase, cu aroma fructata, utile in tratamentul afectiunilor respiratorii in orice anotimp.

Mod de utilizare

 
Poate fi folosit in orice perioada datorita gustului aromat de echinaceea. Este practic si usor de administrat. Se administreaza copiilor cu varsta de peste 6 ani.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Zahar*, sirop de porumb*, acidifiant, acid citric, concentrat de soc*, pudra de acerola*, aroma concentrata de soc. *din medii controlate biologic.


VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu