marți, 20 mai 2014

Gel cu pulpa de Aloe Vera BIO - Detoxifiant, imunoprotector




detoxifica organismul

protejeaza aparatul digestiv

stimuleaza regenerarea organismului

creste rezistenta pielii

Cantitate neta:946 ml

 PRET 1 buc - 75 ron  / 2 buc - 113 ron

Aloe Vera este recunoscut datorita efectului terapeutic: detoxifica oragnismul, mentine sanatatea sistemului digestiv, regleaza sistemul imunitar si respirator.

Life Impulse Gel cu pulpa Aloe Vera BIO este produs din plantele Aloe Barbadensis Miller crescute organic, care sunt o sursa naturala de: vitamine, aminoacizi, enzime si minerale. Produsul contine ingrediente bioactive esentiale - POLIZAHARIDELE pentru care Aloe Vera este extrem de cunoscuta. De asemenea, Aloe Vera si-a dovedit de-a lungul timpului calitatile in fortificarea si mentinerea sanatatii sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului, cu usoare proprietati laxative. Sustine sistemul imunitar, datorita proprietatiilor antivirale, antibacteriene si analgezice.

Se recomanda 4-8 linguri pe zi, incepand cu varsta de 12 ani. Preferabil a se lua dimineata pe stomacul gol. Se recomanda a fi amestecat cu un suc de fructe. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic sau.

Ingrediente/lingura: Suc de Aloe Vera (Aloe Vera Barbadensis) 15g. Alte ingrediente: conservant- sorbat de potasiu q.s. Variatia ingredientelor +/- 10%.


Detalii / Comenzi/ Inscrieri 0742774416


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu