luni, 7 iulie 2014

Sampon pentru oprirea caderii parului, cu plante BIO Krauter



Ajuta la oprire caderii parului

Favorizeaza cresterea acestuia

Protejand radacina

Intareste firul de par

Stimuleaza cresterea parului

Cantitate neta:
250 ml

PRET   70 ron 

Beneficii si efecte

 
Stopeaza caderea parului si favorizeaza cresterea acestuia in cazul afectiunilor determinate de stres, alimentatie, medicamentatie, fluctuatii hormonale, precum si de poluare si tratamente chimice. Continutul bogat in cafeina impiedica pierderea parului, protejand radacina si conferind energia necesara cresterii sanatoase. Intareste firul de par, facandu-l mai puternic impotriva factorilor agresivi din mediu, astfel parul se aseaza mai frumos, fara sa mai arate tern si lipsit de viata.

Prezentare

 
Sampon pentru oprirea caderii parului Krauter ajuta la oprirea caderii parului, intareste radacina si stimuleaza cresterea densitatii firului de par. Este potrivit pentru toate tipurile de par, mai ales dupa perioade solicitante.

Mod de utilizare

 
Se aplica pe parul umed si se maseaza usor. Se lasa sa actioneze cateva minute dupa care se clateste bine. A nu se lasa la indemana copiilor.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Ingredients INCI: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Disodium Cocoyl Glutamate, Urtica Dioica Leaf Extract*, Mentha Piperita Leaf Extract*, Glycerin, Piroctone Olamine, Caffeine, Panthenol, Niacinamide, Menthol, Dimethicone Propyl PG-Betaine, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Tocopherol, Alcohol Denat., Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Polyquaternium-10, Potassium Sorbate, Parfum, Limonene, Hexyl Cinnamal.