miercuri, 21 mai 2014

Gel anticelulitic cu menta BIO Krauter - BUN




Efect termic

Stimuleaza micro-circulatia

Intareste musculatura

Reduce excesul de apa

Imbunatateste textura pielii

Cantitate neta:
100 ml- 27 ron   20 ron
250 ml -58 ron   49 ron

Gelul anticelulitic Krauter are un efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa si permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele. Combinatia speciala dintre menta si rozmarin provenite din medii controlate biologic ajuta la imbunatatirea regenerarii celulare, diminuarea fragilitatii capilare, inbunatatirea texturii, netezirea si tonifierea pielii. Stimuleaza circulatia sangvina periferica si ofera elasticitate si suplete pielii.

Gel anticelulitic cu menta BIO Krauter are un efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa din tesuturi, permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele. Efectul termic actioneaza local, reducand vizibil aspectul de coaja de portocala, stimuland micro-circulatia si intarirea musculaturii.

Gelul se aplica zilnic, dimineata si seara pe zonele cu probleme, masand circular si intens. Este recomandat pentru orice tip de piele. Este recomandat a se consuma minim 2.5 litri de apa pe zi pe durata tratamentului.



detalii/ comenzi/ inscrieri 0742774416

   VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog


VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a trimite comanda

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Gel antiinflamator cu Gheara dracului si plante BIO Krauter




Actioneaza pe loc

Efect racoritor

Relaxeaza musculatrua si articulatiile

Reduce inflamatiile

Calmeaza durerile musculare sau articulare

Cantitate neta:
250 ml- 21 ron(cod 4454)
500 ml - 35 ron(cod 4453)

Combinatia speciala de eucalipt, ginseng, lemongrass si rozmarin provenite din medii controlate biologic, confera efecte antiseptice, astringente si ajuta la calmarea si reducerea inflamatiilor, calmarea durerilor musculare si stimularea circulatiei. Masajul cu acest produs este recomandat in cazul tuturor afectiunilor care provoaca durere, oferind o senzatie de racorire si relaxare. Eucaliptul este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vreme rece. Ginsengul stimuleaza tonusul general si are efect energizant. Lemongrass are efect antifungic si antiseptic. Stiinta moderna a demonstrat ca uleiul de rozmarin are proprietati antiseptice, deosebit de eficiente. Datorita continutului ridicat in flavonoide, rozmarinul intensifica circulatia sangelui la nivel periferic si la creier si ajuta la diminuarea simptomelor din arterite, tromboze, scleroza cerebrala, edemele cardiace cu umflarea gleznelor, precum si senzatia de sufocare sau cea de racire a mainilor si picioarelor. Reteta NOUA concentrata! Absorbtie si actiune rapida! Efect concentrat! Fara Propylene Glycol si Parabeni! Dozare usoara si direct pe zona dureroasa! Ambalaj modern si usor de utilizat! Are actiune de reducere a inflamatiilor si un efect rapid de calmare a acestora.

Gelul antiinflamator cu extract din radacina plantei „Gheara dracului”, eucalipt, mentol si camfor, are o actiune antiinflamatorie la nivelul articulatiilor si calmeaza rapid durerile. Masajul regulat cu acest gel confera o senzatie binefacatoare de relaxare.





Detalii / Comenzi/ Inscrieri 0742774416

VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

Gel antireumatic "Puterea Ursului" cu plante BIO Krauter



Actioneaza pe loc

Efect de incalzire locala

Calmeaza durerile reumatice

Diminueaza artrita

Ajuta circulatia perferica

Cantitate neta:
100 ml - 18 ron
250 ml - 31 ron 
500 ml - 48 ron
Are o actiune emolienta, antiseptica si stimulatoare asupra circulatiei periferice. Combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng si vita-de-vie provenite din medii controlate biologic confera efecte multiple cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea si reducerea inflamatiilor, stimularea circulatiei. Menta este o planta bine cunoscuta pentru proprietatile sale curative, dar si pentru aroma tonifianta. Potasiul, calciul si vitamina B ce intra in compozitia ei determina cresterea tonusului muscular si a imunitatii organismului. Eucaliptul este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vremea rece. Ginsengul stimuleaza tonusul general si are efect energizant, in timp ce extractul de vita-de-vie ajuta in cazul tulburarilor circulatorii periferice.

Gel antireumatic Puterea Ursului cu plante BIO Krauter este recunoscut pentru efectul rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare si ale articulatiilor, crescand mobilitatea lor. Ajuta la diminuarea artritei, fiind un excelent remediu pentru tulburarile circulatiei periferice.
Se maseaza usor in locurile cu probleme. Evitati contactul cu ochii. Stergeti mainile imediat dupa folosire. A nu se lasa la indemana copiilor! Se pastreaza la temperaturi cuprinse intre 5-35°C.


Detalii / Comenzi/ Inscrieri 0742774416

VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog



marți, 20 mai 2014

Gel cu pulpa de Aloe Vera BIO - Detoxifiant, imunoprotector




detoxifica organismul

protejeaza aparatul digestiv

stimuleaza regenerarea organismului

creste rezistenta pielii

Cantitate neta:946 ml

 PRET 1 buc - 75 ron  / 2 buc - 113 ron

Aloe Vera este recunoscut datorita efectului terapeutic: detoxifica oragnismul, mentine sanatatea sistemului digestiv, regleaza sistemul imunitar si respirator.

Life Impulse Gel cu pulpa Aloe Vera BIO este produs din plantele Aloe Barbadensis Miller crescute organic, care sunt o sursa naturala de: vitamine, aminoacizi, enzime si minerale. Produsul contine ingrediente bioactive esentiale - POLIZAHARIDELE pentru care Aloe Vera este extrem de cunoscuta. De asemenea, Aloe Vera si-a dovedit de-a lungul timpului calitatile in fortificarea si mentinerea sanatatii sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului, cu usoare proprietati laxative. Sustine sistemul imunitar, datorita proprietatiilor antivirale, antibacteriene si analgezice.

Se recomanda 4-8 linguri pe zi, incepand cu varsta de 12 ani. Preferabil a se lua dimineata pe stomacul gol. Se recomanda a fi amestecat cu un suc de fructe. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic sau.

Ingrediente/lingura: Suc de Aloe Vera (Aloe Vera Barbadensis) 15g. Alte ingrediente: conservant- sorbat de potasiu q.s. Variatia ingredientelor +/- 10%.


Detalii / Comenzi/ Inscrieri 0742774416


Protekt Spray cu plante BIO -tine insectele la distanta


tine insectele la distanta

chiar si pentru pielea copiilor

se absoarbe repede

lasa pielea foarte fina

miros foarte placut

Cantitate neta:   100 ml

PRET  20 ron
Combina plante BIO precum aloe vera, masline, lavanda, dar si citronela, pentru a tine insectele la distanta, dar si pentru o ingrijire speciala a pielii. Se absoarbe repede si lasa pielea foarte fina. Are un miros foarte placut. Potrivit pentru toata familia, inclusiv pentru pielea sensibila a copiilor!

Dublu rol: PROTEJEAZA si CALMEAZA! Daca uiti sa il folosesti initial, te ajuta si ulterior, la calmarea pielii dupa intepaturile insectelor.Potrivit pentru toata familia, inclusiv pentru pielea sensibila a copiilor!

Pulverizati cu Protekt Spray-ul Kräuter de la aprox. 15-20 cm pe pielea expusa, pentru a tine in mod natural insectele la distanta sau pentru calmarea iritatiilor cauzate de insecte. Ideal si pentru pielea sensibila a copiilor.

Ingredients INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Chamomilla Recutita Extract, Olea Europaea Fruit Extract*, Cymbopogon Nardus Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Lavandula Angustifolia Flower Extract*, Triethanolamine, Carbomer, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Geraniol. *From organic farming.



Detalii / Comenzi/ Inscrieri 0742774416