miercuri, 16 iulie 2014

Supliment alimentar Life Impulse Complex Coral Calciu+Mg





 - Cod produs:774

mentinerea sanatatii sistemului osos si danturii

metabolismul energetic normal

functionarea normala a sistemului muscular

Cantitate neta:
30 g
PRET 20 ron

Beneficii si efecte

 
Calciul este un mineral necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si danturii, contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a enzimelor digestive. Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului nervos si la metabolismul energetic normal.

Alte produse recomandate

 

Mod de utilizare

 
Se recomanda 1 capsula pe zi. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. A se feri de lumina, a se pastra la loc uscat si racoros. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
O capsula contine urmatoarele: pulbere de calciu coral( carbonat de calciu)-200mg; magneziu (carbonat de magneziu)-100mg. Alte ingrediente: amidon de porumb BIO, capsule de gelatina qs.


duminică, 13 iulie 2014

Tratament home-made cu bicarbonat de sodiu împotriva acneei


Acneea reprezintă una dintre cele mai frecvente afecţiuni ale pielii, cu victime atât de sex feminin, cât şi masculin, şi care apare în special la pubertate, dar şi la maturitate, sub forme mult mai grave. 

Însă, această problemă complexă poate fi tratată cu un remediu atât de simplu şi ieftin, la îndemâna tuturor: bicarbonatul de sodiu.
Iată cum trebuie folosit pentru a scăpa DEFINITIV de acnee.
În primul rând, trebuie să-ţi cureţi faţa cu un gel blând de curăţare, pentru a îndepărta celulele moarte, machiajul şi praful de la suprafaţa pielii. Clăteşte bine tenul şi lasă-l să se usuce.
Apoi, amestecă o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu apă de la robinet, până când se formează o pastă care să nu curgă şi care să aibă consistenţa unei creme. 
Amestecul obţinut se aplică pe zonele afectate de acnee, prin masaj uşor, pentru a permite substanţelor din bicarbonat să-şi facă efectul, şi se lasă să acţioneze 10 minute, după care se clăteşte faţa cu apă din abundenţă şi se aplică o cremă hidratantă, fără parfum.
Trebuie să ai însă grijă dacă ai un ten sensibil sau uscat, deoarece bicarbonatul elimină excesul de sebum şi poate usca foarte tare pielea, cauzând iritaţii. Pentru a verifica sensibilitatea pielii, aplică înainte puţin din acest amestec pe o mică porţiune de piele şi dacă nu observi reacţii alergice precum mâncărime sau roşeaţă, îl poţi folosi fără nici o grijă.