marți, 2 septembrie 2014

Menopause cu BIO Ginkgo Biloba - Diminueaza simptomele menopauzei



Diminueaza simptomele menopauzei

Regleaza tulburarile cardiovasculare

Imbunatateste starea de spirit

Cantitate neta:
27 g
PRET 44.99 ron

Beneficii si efecte

 
Ajuta la diminuarea simtomelor provocate de dereglarile hormonale ce apar odata cu inaintarea in varsta cum a ar fi: bufeurile, transpirtia abundenta precum si modificarile psihologice - depresii, iritare, insomnia dar si starile de oboseala.

Alte produse recomandate

 

Prezentare

 
Menopause NEW Formula Life Impulse are la baza o combinatie UNICA de plante cum ar fi Luminita Noptii, Coada calului, Angelica sinensis, Salvia, precum si extractul BIO de Gingko Biloba. Aceste plante au proprietati recunoscute care ajuta la diminuarea simtomelor provocate de dereglarile hormonale ce apar odata cu inaintarea in varsta cum a ar fi: bufeurile, transpirtia abundenta precum si modificarile psihologice - depresii, iritare, insomnia dar si starile de oboseala.

Mod de utilizare

 
Mod de administrare: se recomanda 2 capsule pe zi in timpul meselor, incepand de la vrasta de 18 ani. A se consuma cu un pahar de apa. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
60 capsule. Doua capsule (portia zilnica ) contin: Pulbere de con de hamei (Humulus lupulus)- 180mg-% din DZR-*; Oxid de magneziu 165,84mg (din care magneziu)-100mg-% din DZR-27; Salvie (Salvia officinalis)-100mg-% din DZR-*; Pulbere de Luminita noptii (Oenethera biennis)-50mg-% din DZR-*; Gluconat de zinc 71,42 mg (din care zinc)- 10mg-% din DZR-100; Gluconat de fier 16,94mg (din care fier)-2mg-% din DZR-14,3, Extract sec de Gingko Biloba bio- 10mg-% din DZR-*; Pulbere de coada calului (Equisetum arvense) -10 mg-% din DZR-*; Pulbere de Angelica sinensis-10mg-% din DZR-*; Extract sec de Vitex agnus castus-10 mg-% din DZR-*; Seleniu 2% din drojdie 5 mg (din care Se)- 10 mcg-% din DZR-18,2; Gluconat de cupru 2,86 mg (din care cupru)- 0,40mg-% din DZR-40; Molibdat de sodiu 0,082mg (din care molibden)-30 mcg-% din DZR-60. Alte ingrediente: stabilizator - citrat de potasiu; antiaglomerant - stearat de magneziu; invelis de gelatina q.s. Variatia ingredientelor:+/- 5 %. DZR – Doza Zilnica Recomandata* - substanta pentru care nu a fost stabilita DZR.