vineri, 25 aprilie 2014

E timpul pentru detoxifiere

http://www.avantaje.ro/articol/e-timpul-pentru-detoxifiere


Sa fie primavara in organismul nostru. Din ce in ce mai multe persoane isi doresc sa inceapa si sa respecte cure pentru detoxifiere, pentru ca acestea le ajuta sa se simta mai bine si sa elimine toxinele acumulate. Mirela Pelin, nutritionistul Academiei Femeilor, le-a ajutat pe cele 3 zeite, Alina, Adriana si Monica, sa inceapa o cura pentru detoxifiere si sa se simta mai bine.
,,Am ales doua produse de la Life Care, si anume Life Impulse cu Barley Grass si Life Impulse Super Colon Cleanse. Barley grass contine orz verde, o planta recunoscuta deja pentru beneficiile pe care le aduce in echilibrul acido- bazic al organismului. Este si un bun alcalinizant, ajuta la controlul colesterolului si sustine muschiul cardiac. Iar Colon Cleanse contine fibre vegetale, tarata de psyllium husk de exemplu, ajuta la detoxifierea colonului si a organismului.
Le-am facut Alinei, Adrianei si Monica un program personalizat, ne-am intalnit periodic si am discutat despre cum se simt, iar faptul ca simt o diferenta este important pentru mine si misiunea mea in aceasta campanie. Traim intr-o lume cu un ritm uneori prea alert si nu intotdeauna avem timp sa mancam ceea ce este necesar organismului nostru sau poate chiar nu avem intotdeauna acces la resurse de calitate. De aceea suplimentele le-au ajutat sa-si echilibreze organismul, sa-l detoxifice, sa-i ofere nutrienti, vitamine si minerale de care are nevoie…’’
Le-am intrebat si pe cele trei participante cum se simt acum, ca se apropie de sfarsitul campaniei si daca aceasta cura pentru detoxifiere le-a ajutat in viata de zi cu zi. Alina se simte ,,mult mai bine acum. Ma simt parca mai usoara si mai energica. Tot ceea ce am facut in aceasta campanie, sport, completat de programul personalizat pe care mi l-a facut Mirella, cursurile cu ceilalti specialisti, toate au contribuit la starea mea de bine de acum. In ceea ce priveste programul de detoxifiere, recomand oricui nu a tinut pana acum o astfel de cura, sa incerce, pentru ca va simti o schimbare in bine. Si pielea mea este mai curata, am reusit sa-mi rezolv unele probleme digestive, iar tranzitul intestinal s-a reglat. In plus, dorm si mai bine, nu mai sunt balonata, sunt multe lucruri bune care mi se intampla.
Iar faptul ca ma simt bine fizic influenteaza mult si starea mea de spirit. Sunt intr-o perioada a vietii mele in care am facut multe schimbari si mi-am dat seama cat de simplu e uneori sa te simti bine in pielea ta. E important si sa ai sustinere sau persoane profesioniste langa tine, care sa te indrume si sa te ajute sa treci cu bine peste unele hopuri.
Tot ceea ce am invatat in aceasta campanie impartasesc si altor femei care se confrunta cu aceleasi situatii. E mai usor sa-i ajuti pe ceilalti atunci cand tu te simti foarte bine si ai experimentat deja pe pielea ta sfaturi, programe sau produse.’’
Adriana se simte ,,usoara ca un fulg si sunt mai activa. Nu stiu de unde am acum mai multa energie sa fac lucruri pe care inainte le dadeam la o parte. Mi-am dat seama ca echilibrul este foarte important. Iar Mirela m-a ajutat foarte mult prin programele facute special pentru mine si prin faptul ca am comunicat si s-a implicat in tot ceea ce am facut impreuna. Am scapat de unele probleme care ma faceau sa nu ma simt in largul meu, si m-am convins singura ca produsele potrivite pot face diferenta in viata mea.


Life Impulse® Super Colon Cleanse.

Prezentare

Life Impulse Super Colon Cleanse este o combinatie de fibre vegetale, probenite din ingredientele continute, cel mai important fiind Psyllinum Huks BIO. Fiecare dintre aceste ingrediente au caracteristici care ajuta la detoxifierea colonului si, implicit, a intregului organism. Adaosul de fier si vitamine face din acest produs unul special pentru curatarea activa a colonului.

Mod de utilizare

 
1-2 capsule/zi, incepand cu varsta de 16 ani. Preferabil a se consuma in timpul meselor.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
60 capsule. Tarate de Psyllium BIO - 250mg; Frunze de siminichie - 144mg; Seminte de fenicul 10mg; Frunze de menta - 10mg; Pulbere de macese - 10mg; L-Acidophilus - 10mg; Scortisoara de crusin - 10mg; Fructe de papaya - 5mg; Telina - 5mg; Fumarat feros - 0.25mg - din care fier 0.08mg - 0.5% DZR. Alte ingrediente: antiaglomeranti-doxid de siliciu, stearat capsule de gelatina - q.s.; Variatia ingredientelor +/- 10%



Life Impulse® cu Barley Grass BIO 



Prezentare

 
Life Impulse Barley Grass este un excelent factor de control al colesterolemiei si bun alcalinizant. Orzul asigura un mediu alcalin perfect pentru mentinerea echilibrata a balantei acido-bazice a organismului, revitalizeaza organismul si ajuta la incetinirea procesului de imbatranire celulara.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
60capsule, o tableta (portia zilnica) contine: Orz Bio (Hordeum vulgare)- 670,00 mg. Alte ingrediente: antiaglomeranti-dioxid de siliciu, fosfat dicalcic, stearat de magneziu; emulsificator- celuloza microcristalina; stabilizatori-acid stearic, guma guar, croscarmeloza de sodiu; glazura farmaceutica q.s. Variatia ingredientelor +/- 10%. DZR – Doza Zilnica Recomandata.* - substanta pentru care nu a fost stabilita DZR.





Oportunitatea Life Care







Toate astea pentru ca tu sa castigi 100 Euro / luna, 300, 500, 1000, 2000 Euro lunar
... sau chiar mai mult !
In plus Life Care te rasplateste atunci cand esti un Director cu:
  • perioade de pregatire cu specialisti in domeniu
  • masina pe care ti-o doresti
  • casa pe care ti-o doresti
  • excursii anuale

Mai este cazul sa te intrebi "Oare este o oportunitate si pentru MINE?" Life Care este oportunitatea TA de a alege cum sa traiesti! Incepe chiar azi sa traiesti mult mai linistitfinanciar. De restul se ocupa Life Care si sponsorul tau!