joi, 3 iulie 2014

Biotissima Anniversary Moments



 - Cod produs:3900

Note varf: Yuzu (citric), rodie

Note de mijloc: magnolie, lotus

Note baza: lemn, mosc, ambra

Feminin si senzual

Atrage discret atentia

Cantitate neta:  50 ml

PRET 63,99 ron

Prezentare

 
Traieste o vara inspirata de momente speciale! E vara ta! E momentul sa te rasfeti cu un parfum deosebit care se asorteaza perfect cu starea de spirit pe care o aduce acest anotimp! Biotissima Anniversary moments exprima frumusete, feminitate si gratie. Notele sale florale iti transmit senzualitate pura, luminozitate si transparenta. O aroma discreta si fresh, dar in acelasi timp dulce si seducatoare. Este potrivit atat in timpul zilei, dar si pentru o seara in oras. Este inspirat de femeia moderna, frumoasa si seducatoare, cu un aer misterios. Un parfum fin, de super clasa, o aroma floral –fructata, excelent pentru zilele frumoase de vara! Feminin si senzual, e parfumul care atrage discret atentia si creeaza MOMENTE SPECIALE.

Mod de utilizare

 
Parfumul se aplica acolo unde se simte pulsul, adica la incheietura mainii, la cea a bratului, in decolteu ori pe partea interioara a genunchiului. Alte zone unde se poate aplica discret sunt: gatul, dupa ureche, fruntea sau parul. Parfumul este bine sa-l folositi imediat dupa baie, cand corpul este incalzit si usor umed. Astfel, aroma se va mentine mai bine si timp mai indelungat.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
INCI: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Geraniol, C I 17200 Fara Parabeni (conservanti), substante bioacumulabile, agenti de fixare chimici, nitrati de mosc (note de baza) sau materii prime de origine animala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu