vineri, 2 mai 2014

Detoxifierea nu a fost niciodata mai simpla si delicioasa

De Paste foarte multi romani pregatesc mese bogate, cu mancaruri care te poftesc imbietor sa le savurezi. Fripturi, sarmale, prajituri, oua fierte, salate cu maioneza, bauturi, toate acestea si multe altele se regasesc aproape pe masa fiecarui roman.
Multe alimente pe care le consumam in aceasta perioada ne rasfata papilele gustative pe moment, insa pe termen lung nu ne fac deloc bine, pentru ca sunt greu dedigerat, greu de metabolizat si pline de toxine. Poate din aceasta cauza si vedem in media multe cazuri cu persoane care ajung la spital din cauza afectiunilor digestive.

Detoxifierea dupa aceasta perioada este nu numai  recomandata, ci chiar foarte necesara, pentru a ne simti din nou bine si a da o mana de ajutor organismului, care este suprasolicitat.

De ce spunem asta? Organismul nostru consuma 80% din energia noastra in cadrul procesului de digestie, iar hrana solida in cantitate exagerata blocheaza detoxifierea organismului prin consum masiv de energie pentru digestie.
Nu-i asa ca ne simtim ,,mai grei’’? iar daca ne urcam pe cantar chiar vom vedea ca am pus cateva kilograme in doar cateva zile.

Explicatia este mai simpla decat am crede. Surplusul de greutate este de cele mai multe ori forma in care organismul izoleaza toxinele pe care nu le poate elimina, pentru ca, pentru detoxifiere, organismul are nevoie de energie disponibila.

Daca vrem sa ne detoxifiem, primul pas pe care il putem face este acela de a introduce in alimentatie cat mai multa hrana in forma lichida.

Hrana lichida ne ajuta organismul sa consume energie mai putina pentru digestie si sa foloseasca energia ramasa pentru detoxifiere.
De aceea, introducand in alimentatia noastra zilnica unul sau chiar doua shake-uri, ne ajutam organismul,  oferindu-i un aport de energie, pe care acesta il va folosi in mod inteligent, pentru detoxifiere.

In plus, avem aportul necesar de nutrientiaminoacizivitamine si minerale care se regasesc in Form Shake-ul Life Impulse®, de care organismul nostru are nevoie.
Unul sau chiar doua Form Shake-uri/zi, timp de doua saptamani ne ajuta sa eliminam toxinele acumulate in perioada Pascala, ne ajuta sa ne simtim bine, sa avem energie, sa ne remodelam si nu in cele din urma, sa dam jos kilogramele proaspete acumulate in perioada sarbatorilor!

 Form Shake – da ragaz, energie si putere organismului pentru a se detoxifia!
 Descopera cele doua arome (vanilie sau ciocolata) si editia limitata Form Shake de struguri si prepara-ti singur, in doar cateva minute, retete sanatoase si gustoase.
Combina-le cu lapte, sucuri, fructe si chiar mirodenii, si pregateste-ti propriile retete, cu care iti poti surprinde prietenii.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu