sâmbătă, 21 iunie 2014

ArtroLife pentru articulatii Life Impulse



creste elasticitatea articulatiilor

efect antiinflamator

Cantitate neta:   16 g

PRET 32 ron 

Beneficii si efecte

 
Scoicile verzi sunt un ingredient “minune”, pentru ca ele contin, pe langa minerale, sulfat de glucozamina, adica structuri proteice similare cu cele din corpul uman, ce formeaza chiar substanta structurala a tesutului conjunctiv si a cartilajelor.

Prezentare

 
Este un produs cu o formula speciala, cu un continut ridicat de pudra de scoici verzi BIO si vitamina C BIO, in combinatie cu vitamina E, seleniu si zinc.

Mod de utilizare

 
Se recomanda 1 capsula pe zi. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. A se feri de lumina, a se pastra la loc uscat si racoros. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
O capsula contine urmatoarele: Extract din scoica verde Perna canaliculus -300 mg-*; Acerola Bio (Malpighia emarginata)- 100 mg-*; Vitamina E- 5 mg- 42% din DZR; Zinc- 5 mg- 50% din DZR; Seleniu-10 mcg- 18% din DZR. Alte ingrediente: capsule de gelatina qs. DZR – Doza Zilnica Recomandata *- DZR nu este stabilita. Variatia ingredientelor +/- 10%.


VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu