joi, 12 iunie 2014

Detergent lichid pentru rufe BioHAUS®




Cod produs:910

Nu provoaca alergii

Putere de spalare deosebita

Rufele devin extrem de moi

Mult mai usor de calcat

Cantitate neta:
1000 ml

PRET 45 RON

Beneficii si efecte

 
Combinatia potrivita dintre extractul de nuci de sapun si din sapunul pur vegetal pe baza grasimilor si a uleiurilor naturale cu surfactantii zaharosi delicati creeaza un detergent lichid cu calitati dermatologice excelente si cu o putere de spalare deosebita. Nu contine enzime, lasa rufele extrem de moi. in plus, calcarea rufelor devine si ea mult mai usoara. Toate substantele active de spalare introduse sunt biodegradabile. Datorita sarurilor de sodiu pe care le contine, Detergentul BIO lichid pentru rufe BioHAUS este potrivit pentru toate gradele de tarie a apei. Aceste saruri previn simultan ca particulele de murdarie indepartate sa fie redepozitate pe fibre. Acidul citric adaugat, obtinut prin fermentarea produselor zaharoase, contribuie la dedurizarea apei la temperaturi mici si la stabilirea valorii optime a pH-ului.

Prezentare

 
Detergentul BIO lichid pentru rufe BioHAUS este potrivit pentru toate gradele de tarie a apei. Are calitati dermatologice excelente si o putere de spalare deosebita, proprietati mari de dizolvare a petelor chiar si la 20 grade C. Rufele devin extrem de moi si mult mai usor de calcat. Este deosebit de usor biodegradabil.

Mod de utilizare

 
Trebuie agitat inainte de utilizare. Indicat pentru apa cu orice fel de duritate. Spalare manuala: 10 ml in 5 l de apa, spalare automata: 30-75 ml. Concentratia aleasa depinde de de duritatea apei, precum si de gradul de murdarire a rufelor.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Extract din nuci de sapun, Surfactanti zaharosi, Sulfati grasi de alcool, Saruri de sodiu din acidul succinic, Alcool, Sapun vegetal*, Benzil alcool, Acid citric, Uleiuri eterice (verbina, eucalipt)*, Polizaharide, Proteine de grau, Apa, * provenit din medii controlate biologic.


VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu