joi, 15 ianuarie 2015

Puterea Ursului - 30 capsule



PRET  30 ron 

Calmeaza durerile reumatice

Diminueaza artrita

Intareste efectul gelului antireumatic

Actioneaza intern

Formula complexa impotriva durerilor reumatice

Cantitate neta:
10 g
Capsulele Puterea Ursului actioneaza din interior asupra zonelor afectate, pentru o calmare mai rapida a durerilor reumatice. Completeaza si maximizeaza actiunea dintre exterior a gelului Puterea Ursului, cu actiunea direct de la "radacina".

Prezentare

 
Un supliment alimentar cu o formula complexa de ingrediente speciale, conceput pentru a reprezenta, impreuna cu gelul antireumatic Puterea Ursului, o solutie completa de ajutor in cazul durerilor reumatice. Suplimentul alimentar contine 30 de capsule.

Mod de utilizare

 
Primele 15 zile 1-2 capsule pe zi, insotite de folosirea zilnica a gelului antireumatic Puterea Ursului, iar in urmatoarele 15 zile se foloseste doar gelul antireumatic. Pentru rezultate de profunzime se recomanda 3 luni de utilizare. * aceasta schema reprezinta doar o sugestie, recomandam consultarea medicului pentru personalizarea specifica fiecaruia

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Boswellia Seratta - o planta extrem de cunoscuta in lume si folosita de mai bine de 5000 de ani pentru efectele benefice în cazul atritei reumatoide, osteoartritei si a altor boli inflamatorii. Eucaliptul BIO - cunoscut pentru efectele emoliente, digestive, antireumatice, cicatrizante si antiseptice. Glucozamina – stimuleaza productia de colagen si îmbunatateste structura lichidului sinovial, responsabil pentru mobilitatea articulatiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu