joi, 15 ianuarie 2015

Gheara Dracului - 30 capsule



PRET   30 ron

Relaxeaza musculatura si articulatiile

Reduce inflamatiile

Calmeaza durerile musculare si articulare

Actioneaza intern

Intareste efectul gelului antiinflamator

Cantitate neta:
12 g
Capsulele Gheara Dracului actioneaza din interior asupra zonelor afectate, pentru o calmare mai rapida a durerilor musculare si articulare. Completeaza si maximizeaza actiunea dintre exterior a gelului Gheara Dracului, cu actiunea direct de la "radacina".

Prezentare

 
Un supliment alimentar special, cu un mix de ingrediente, conceput pentru a reprezenta, impreuna cu gelul antiinflamator Gheara dracului, o solutie completa de ajutor in cazul inflamatiilor articulare sau musculare. Suplimentul alimentar contine 30 de capsule.

Mod de utilizare

 
primele 15 zile 1-2 capsule pe zi, însotite de folosirea zilnica a gelului antiinflamator Gheara Dracului, iar în urmatoarele 15 zile se foloseste doar gelul antiinflamator. Pentru rezultate de profunzime se recomanda 3 luni de utilizare. * aceasta schema reprezinta doar o sugestie, recomandam consultarea medicului pentru personalizarea specifica fiecaruia

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Gheara dracului - o planta folosita de sute de ani pentru beneficiile antiinflamatoare si analgezice, in cazuri de artrita, artroza, coxartroza si spondiloza. Gheara pisicii – planta asociata dintotdeauna cu beneficiile excelente impotriva artritei, fiind folosita de sute de ani pentru calmarea durerile cauzate de inflamatii. Ghimbir BIO – planta cu beneficii multiple, aminitim aici pe cele antiinflamatoare si de elimianare a toxinelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu