luni, 23 iunie 2014

Life Impulse® cu Noni Tahitian BIO - Vitalizant



- Cod produs:811

regleaza metabolismul

intareste sistemul imunitar

antiinflamator

combate insomnia

Cantitate neta:
946 ml
PRET   100 ron


Beneficii si efecte

 
Fructul de Noni revitalizeaza corpul si mintea, are efect in mentinerea tonusului psihic si fizic. Fortifiant al sistemului imunitar, este ideal pentru sustinerea sistemului imunitar si pentru protectia organismului de factorii externi nocivi.

Prezentare

 
Life Impulse cu NONI BIO este un supliment alimentar din fruct de Noni, un fruct exotic cu multiple proprietati si beneficii de combatere a stresului, oboselii, este imunostimulent, antioxidant, antibacterian si energizant. Fructul de Noni ajuta la mentinerea starii de sanatate generala, combate radicalii liberi si imbatranirea, regleaza ritmul biologic si somnul, confera mai multa energie ai atenueaza simptomele alergice. Este si o excelenta bautura pentru elevi, studensi sau intelectuali, deoarece ajuta la o mai buna concentrare.

Mod de utilizare

 
Se recomanda 2 linguri pe zi, incepand cu varsta de 12 ani. Preferabil a se lua dimineata pe stomacul gol. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic sau dieta normala.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Ingrediente/lingura: Extract organic din fruct Noni- 14.75g. Alte informatii: conservant- acid citric, arome naturale q.s. Informatii nutritionale: Calorii- 7 kcal, Calorii din grasimi- 0, Total grasimi- 0 g, Colesterol- 0 mg, Sodiu- 0 mg, Total carbohidrati- 2 g, Fibre- 0.5 g, Zaharuri- 0.5 g, Proteine- 0.



VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu