sâmbătă, 28 iunie 2014

Life Impulse® Garlic and Parsley - Scade tensiunea si colesterolul



 - Cod produs:760

scade tensiunea arteriala

dezintegreaza depozitele de colesterol

are efect detoxifiant

Cantitate neta:   29 g

PRET 36,50 ron

Beneficii si efecte

 
Complexul de ingrediente stabilizeaza valorile crescute ale tensiunii arteriale si dezintegreaza depozitele de colesterol de pe peretii vasculari. Stimuleaza organismul in lupta impotriva bacteriilor si a virusilor. Are efect detoxifiant , la nivel intestinal, datorita proprietatilor antiseptice si alcalinizante.

Prezentare

 
Life Impulse Garlic and Parsley este un supliment alimentar, ce valorifica proprietatile usturoiului si ale patrunjelului, plante cunoscute pentru efectele lor benefice in scaderea tensiunii arteriale si a colesterolului.

Mod de utilizare

 
se recomanda 1-2 capsule gelatinoase pe zi. Preferabil a se consuma in timpul meselor. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 15 ani.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
60capsule. O capsula gelatinoasa contine urmatoarele: Usturoi inodor BIO (Allium sativum) (Extract 100:1) (echivalent cu 500 mg de catei de usturoi proaspat)- 5 mg; Ulei de soia- 293,8 mg; Concentrat de ulei de seminte din patrunjel (echivalent cu 100 mg de patrunjel proaspat)- 0,2 mg. Alte ingrediente: antiaglomerant-dioxid de siliciu; capsula de gelatina; glicerina; apa purificata q.s.



VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu