sâmbătă, 7 iunie 2014

Life Impulse® Smoker’s Aid Detox cu anghinare BIO - Regenerare pulmonara



 - Cod produs:746

asigura regenerarea pulmonara

antibaterian pulmonar

antifungic pulmonar

Cantitate neta:
36 g
PRET   45 ron

Beneficii si efecte

 
Ideal pentru regenerarea pulmonara. Combinatie detoxifianta de plante are actiune antibateriana si antifungica asupra plamanilor.

Prezentare

 
Life Impulse Smoker’s Aid Detox cu Arctichoke Leaves BIO este un supliment alimentar complex, ce combina diverse plante cunoscute pentru efectele lor benefice in detoxifierea pulmonara, detoxifierea cailor respiratorii superioare si a organelor digestive, ce au legatura cu aparatul respirator.

Mod de utilizare

 
Se recomanda 1-2 capsule pe zi, incepand cu varsta de 16 ani. Preferabil a se consuma in timpul meselor. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic sau dieta normala.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
60capsule, ingrediente/capsula: Radacina de arctium (Arctium lappa)- 140 mg, Radacina de papadie (Taraxacum officinale)- 80 mg, Silimarina (Silybum marianum)- 50 mg, Funze de papadie (Taraxacum officinale)- 42,50 mg, Frunze de anghinare (Cynara solymus) bio-40 mg, Radacina de limba-boului (Rumex crispus)-35 mg, Scoarta de crusin (Rhamnus frangula)- 25 mg, Scoarta de cascara sagrada (Rhamnus purshianus)- 25 mg, Radacina de Hydrastis canadensi- 12,5 mg. Alte ingrediente: emulsificator-celuloza, antiaglomerant-stearat de magneziu, capsule de gelatina q.s. Variatia ingredientelor +/- 10%.


VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu