vineri, 6 iunie 2014

Magic Energy - Bio Coffee




 - Cod produs:7806

Energizant si vitalizant

Indepartarea senzatiei de oboseala

Stimularea activitatii cardiace

Si a sistemului imunita

Previne imbatranire prematura

Cantitate neta:
50 g
PRET  57 ron

Beneficii si efecte

 
Savoarea unica si beneficiile deosebite pentru sanatate sunt date de combinatia dintre cafeaua Arabica BIO (provenita din culturi exclusiv organice), extractele BIO de ganoderma si ginseng, precum si BIO siropul de porumb pudra. Prezenta ingredientelor certificate 100% BIO sunt o garantie suplimentara a calitatii si sanatatii! Ganoderma si ginsengul sunt binecunoscute pentru efectele lor tonice si energizante, pentru indepartarea senzatiei de oboseala, stimularea activitatii cardiace si a sistemului imunitar, dar si pentru incetinirea procesului de imbatranire prematura.

Alte produse recomandate

 

Prezentare

 
Cafeaua instant Magic Energy- BIO Coffee este un amestec unic, care iti rasfata simturile, te energizeaza si vitalizeaza, dar intr-un mod foarte sanatos.

Mod de utilizare

 
1 g Magic Energy- BIO Coffee (jumatate de lingurita de ceai) pentru o ceasca mica de cafea (40-60ml) sau 2 g (o lingurita de ceai) pentru o ceasca medie (110ml); turnati apa fierbinte (dar nu in clocot) si amestecati. Gustul si aroma sunt ideale daca apa are o temperatura de aproximativ 75°C.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
78% BIO Cafea, 20% BIO siropul de porumb pudra, 1% BIO Ganoderma-extract; 1% BIO-Ginseng- extract.


VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu