marți, 3 iunie 2014

Lecithin Plus cu soia BIO - Adjuvant in memorie si invatare




 Cod produs:748

Imbunatatirea memoriei

Previne ateroscleroza

Protejeaza impotriva bolilor cardiovasculare

Cantitate neta:    100 g
PRET 30 ron

Prezentare

 
Life Impulse Lecithin Plus are in compozitie lecitina din soia, a carei elemente componente ajuta in procesul de invatare si memorare, precum si la mentinerea functionalitatii aparatului circulator. Lecitina are un rol important de sustinere a efortului intelectual, asigurand nutritia celulelor nervoase si imbunatatirea capacitatii de functionare a sistemului nervos central.

Mod de utilizare

 
Se recomanda o capsula gelatinoasa pe zi. Preferabil a se consuma in timpul mesei. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 16 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici. Suplimentul trebuie pastrat la intuneric, temperatura maxima de 20°C.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
60 capsule. O capsula contine urmatoarele : Lecitina din Soia BIO (contine: Fosfatidilcolina 228.000 mg; Fosfatidilinozitol 108.000 mg)- 1200 mg. Alte ingrediente: capsula de gelatina; glicerina; apa purificata q.s. Variatia ingredientelor+/- 10%.

 VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu