miercuri, 4 iunie 2014

Acerola - Lupta impotriva racelii



antioxidant puternic

creste imunitatea organismului

combate raceala

Cantitate neta:
45 g

PRET 50 ron

Beneficii si efecte

 
Supliment nutritiv, care contine pulbere din cea mai bogata sursa naturala de Vitamina C- ciresele Acerola. Proprietatile antioxidante cresc capacitatea de aparare a organismului impotriva infectiilor.

Alte produse recomandate

 

Prezentare

 
Life Impulse Bio Acerola este un supliment alimentar bogat in Vitamina C, care ajuta la cresterea imunitatatii organismului. Aceasta actioneaza local pe mucoasa bucala, a faringelui si a laringelui, decongestioneaza zona si stimuleaza sistemul imunitar. Proprietatile antioxidante sustin capacitatea de aparare a organismului impotriva infectiilor, este un ajutor important in lupta cu raceala.

Mod de utilizare

 
Se recomanda 1 capsula pe zi, incepand cu varsta de 16 ani. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic sau dieta normala.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Ingrediente/capsula: Sirop de orez deshidratat BIO- 605 mg DZR *, Extract de Acerola BIO (Malpighia Punicifolia) din care 80 mg vitamina C (100% din DZR) - 470 mg- 100% din DZR. Alte ingrediente: zahar din trestie de zahar Bio, carbonat de magneziu, aroma naturala de fructe de padure, ulei de floarea-soarelui Bio, antiaglomerant- dioxid de siliciu q.s. Variatia ingredientelor +/- 10%. DZR- doza zilnica recomandata, * substanta pentru care nu a fost stabilita DZR.


VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu