joi, 5 iunie 2014

Nuci de sapun pentru rufe BioHAUS- Life Care



- Cod produs:950

Putere de curatare intensa

Efect antibacterian

Ecologic

Economic

Cantitate neta:
500 g

PRET  49 ron 

Beneficii si efecte

 
Produsul este ideal pentru spalarea stofelor intre 30-95°C (inclusiv matasea si lana), pentru rufe albe si colorate deoarece este bland cu culorile si tesuturile si are o putere de spalare excelenta. Culoarea rufelor isi va pastra intensitatea pentru o perioada mai lunga de timp. Spalatul cu coji de nuca nu numai ca este ecologic, dar este si economic: in cazul in care sunt utilizate la temperaturi scazute, pot fi refolosite de inca 2-3 ori. Dizolva murdaria in momentul in care intra in contact cu apa calduta.

Prezentare

 
Nucile BIO pentru rufe BioHAUS au o putere de curatare intensa si efect antibacterian. Culoarea rufelor isi va pastra intensitatea pentru o perioada mai lunga de timp.

Mod de utilizare

 
Pentru o spalare, introduceti in saculetul din ambalaj circa 5-7 jumatati de coaja, eventual maruntite. Puneti saculetul bine inchis in masina de spalat si porniti programul de spalare. Cojile de nuca de spalat pot fi refolosite 2-3 ori, un cazul utilizarii la temparaturi scazute. Un pachet de 500 g, folosit la 2-3 spalari pe saptamana, poate tine cel putin 6 luni!

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Coji de nuci de spalat


VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu