marți, 3 iunie 2014

Crema INSTANT PERFECTION Biotissima - Life Care



Cod produs:21213

consistenta extrem de catifelata

ten perfect cu o simpla aplicare

aspect neted, plin de stralucire

Cantitate neta:   30 g
PRET 70 RON

Tenul tau trebuie sa fie perfect in orice moment! Pentru aceasta avem o solutie de super clasa! Baza de machiaj sau primer, adica un produs cosmetic care asigura rezistenta machiajului pentru o perioada indelungata de timp. Acesta se utilizeaza inainte de aplicarea fondului de ten. Rolul primerului este de a ascunde imperfectiunile tenului, de a ajuta restul produselor de machiaj sa fie absorbite corect, cat si de a proteja pielea sensibila.
Instant Perfection este solutia ideala, mereu la indemana, pentru a obtine un ten perfect doar printr-o simpla aplicare. Prin consistenta sa deosebit de catifelata, mata, produsul uniformizeaza, ascunde ridurile si confera un aspect neted si plin de stralucire naturala tenului. În plus, uleiurile BIO de argan si luminita noptii hranesc si hidrateaza pielea.

Mod de utilizare

 
Se aplica dupa curatarea si hidratarea cu cremele obisnuite, apoi se întinde intr-un strat subtire, uniform pe pielea fetei sau a gatului, ulterior putandu-se aplica si machiajul.Produsul se indeparteaza prin demachiere.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Ingredients INCI: Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil*, Oenothera Biennis Oil*, Arnica Montana Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Glycine Soja Oil, Parfum, Dimethiconol, BHT, Mica, CI 77891. *ingredients from biologically controlled environments.

VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu