vineri, 6 iunie 2014

Gel revitalizant pentru picioare, cu plante BIO Krauter®



 - Cod produs:4401

Atenuarea durerea din picioare

Efect analgezic

Antiseptic

Antispastic

Proprietati emoliente

Cantitate neta:
250 ml

PRET 16 ron

Beneficii si efecte

 
Ingredientele speciale, ca extractele din arnica montana, floare de musetel si galbenele povenite din medii controlate biologic asigura o actiunebenefica in cazul picioarelor obosite, cu dureri si inflamatii. Ajuta la atenuarea si alungarea senzatiilor dureroase din picioare, greutatii la nivelul membrelor inferioare, oboselii, amortelilor si umflaturilor cauzate de suprasolicitare. Extractul de sunatoare prezent in compozitia gelului are efect analgezic, antiseptic si antispastic, in vreme ce nalba are proprietati emoliente.

Prezentare

 
Gel revitalizant pentru picioare, cu plante BIO Krauter are in compozitie un complex pe baza de extracte din plante (eucalipt, musetel, salvie, coada-soricelului, sunatoare, nalba) care au un efect rapid de calmare si improspatare pentru picioarele obosite. Actiunea sa este benefica si in cazul picioarelor cu dureri si inflamatii deoarece ajuta la diminuarea amortelilor si umflaturilor cauzate de suprasolicitare.

Mod de utilizare

 
Se aplica prin masare usoara. Se recomanda folosirea zilnica, dupa baie. Evitati contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor. Se pastreaza la temperaturi cuprinse intre 5-35°C.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Arnica Montana Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Calendula Officinalis Extract*, Eucalyptus Globulus Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Equisetum Arvense Extract, Althea Officinalis Root Extract, Ononis Spinosa Root Extract, Menthol, Parfum, Glucose, Sodium Carbomer, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, C I 45350 *ingrediente provenite din medii controlate biologic


VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu