sâmbătă, 7 iunie 2014

Life Impulse® Pounds Away - Induce senzatia de saturatie



 - Cod produs:830

accelereaza metabolismul

scade colesterolul

antioxidant

scade pofta de mancare

Cantitate neta:  946 ml

PRET 120 ron

Beneficii si efecte

 
Este o formula special creata pentru a pierde kilogramele in plus. Hoodia Gordoni este folosita din cele mai vechi timpuri pentru a accelera metabolismul si a ajuta la scaderea in greutate.

Prezentare

 
Life Impulse Pounds away este o combinatie de fructe, plante si ingrediente naturale menite sa te ajute sa obtii greutatea optima.

Mod de utilizare

 
Se recomanda 2 linguri pe zi, cu 45 min inainte de pranz si cina, doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic sau dieta normala.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Ingrediente/1 lingura (15ml): suc din fruct intreg de Mangosteen - 1000mg, Hoodia Gordoni- 150mg, L-Carnitina- 125mg, Extract de ceai verde- 50mg, Extract din boabe de cafea verde- 50mg, Cha de bugre- 50mg, Extract de Guarana - 7,5mg. Informatii nutritionale: Calorii- 5 kcal, Calorii din grasimi- 0, Total grasimi- 0 g, Grasimi saturate- 0.15g, Colesterol- 0 mg, Sodiu- 0 mg, Total carbohidrati- 1,5 g, Fibre alimentare- < 0.5mg, Fibre insolubile- 1g, Zaharuri- 1g, Proteine- 0. Variatia ingredientelor +/-10%.
VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu