sâmbătă, 7 iunie 2014

Life Impulse® cu suc de Aloe Vera BIO cu aroma de coacaze rosii - Detoxifiant, antiimbatranire



 Cod produs:841

detoxifiant si suport imunitar

antioxidant si antiinflamator

intareste sistemul imunitar

Cantitate neta:    946 ml
PRET 65 ron

Beneficii si efecte

 
Suplimentul alimentar cu aloe vera are un puternic caracter detoxifiant. Previne efectele imbatranirii premature, ajuta articulatiile si stimuleaza digestia printr-o usoara actiune laxativa. Prin rolul sau de intaritor al sistemului imunitar, Aloe vera este ideala pentru orice varsta, fiind bine tolerata de organism.

Aloe Vera este o planta renumita pentru nenumaratele ei proprietati benefice asupra organismului. Fortifica si mentine sanatatea sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului, avand si usoare proprietati laxative. Sustine sistemul imunitar datorita proprietatiilor antivirale, antibacteriene si analgezice. Prin consumul regulat de aloe vera, pielea devine elastica si catifelata. Compozitia 100% naturala fara coloranti si arome artificiale este bine tolerata de organism. Are gust placut de merisor

Prezentare

 
Foloseste caracteristicile Aloei Vera. Acesta ajuta la detoxifierea organismului si la protejarea impotriva infectiilor.

Mod de utilizare

 
Se recomanda consumarea a opt linguri pe zi, preferabil dimineata pe stomacul gol. Administrarea acestui produs se va face incepand cu varsta de 12 ani.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Ingrediente pentru 1 lingura = 15ml: suc si pulpa de Aloe Barbadensis Miller - 14,73g; aroma de merisor.


VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu