luni, 2 iunie 2014

Acai protejeaza AND-ul




Consumat de populatiile din padurile amazoniene de sute de ani pentru ajutorul pe care il ofera organsimului in lupta cu boala si cu procesul de imbatranire, fructul acai are o capacitate antioxidanta de 35 de ori mai puternica decat a portocalelor si de 10 ori mai puternica decat a merelor, cireselor, murelor si zmeurei. 

Valoarea ORAC (Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen) a fructelor de acai este de 5.500 unitati la100g. Pentru comparatie, coacazele au valoare ORAC de 2.300 unitati la 100g. 

In plus, cercetarile au confirmat si beneficiile nutritionale oferite de fructul acai, ce asigura organismului fibre din belsug, vitamine B1, B2, B3, C si E, acizi grasi Omega-3/6/9, calciu si potasiu. 

Desi este un fruct exotic, te poti bucura de beneficiile acai, oricand. Secom iti ofera fructul acai sub forma de extract standardizat, in produsul 100% natural Acai SE, sub o forma usor de administrat, care ii pastreaza toate proprietatile terapeutice. 

Acai SE are rol antioxidant, protejand structura ADN-ului si ajuta la reducerea neoangiogenezei si la inducerea apoptozei celulelor anormale, avand efect protector impotriva celulelor maligne. 

De asemenea, produsul stimuleaza metabolismul lipoproteinelor, reduce nivelul si oxidarea colesterolului si are rol antiinflamator si imunomodulator. Acai SE este detoxifiant digestive, are efect antiaging si contribuie la cresterea eficientei curelor de slabire..

http://lifecare-inscrieri.blogspot.ro/2014/06/acai-antioxidant-si-reglator-metabolic.html



 VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu