sâmbătă, 7 iunie 2014

Life Impulse® cu Barley Grass BIO - Controlul colesterolului



- Cod produs:744

Detoxifica organismul

Asigura controlul colesterolului

Excelent alcalinizant

Cantitate neta:
54 g
PRET 36 ron

Prezentare

 
Life Impulse Barley Grass este un excelent factor de control al colesterolemiei si bun alcalinizant. Orzul asigura un mediu alcalin perfect pentru mentinerea echilibrata a balantei acido-bazice a organismului, revitalizeaza organismul si ajuta la incetinirea procesului de imbatranire celulara.

Mod de utilizare

 
Se recomanda 1-2 capsule pe zi, incepand cu varsta de 16 ani. Preferabil a se consuma in timpul meselor. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici. Suplimentul trebuie pastrat la intuneric, temperatura maxima de 20°C.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
60capsule, o tableta (portia zilnica) contine: Orz Bio (Hordeum vulgare)- 670,00 mg. Alte ingrediente: antiaglomeranti-dioxid de siliciu, fosfat dicalcic, stearat de magneziu; emulsificator- celuloza microcristalina; stabilizatori-acid stearic, guma guar, croscarmeloza de sodiu; glazura farmaceutica q.s. Variatia ingredientelor +/- 10%. DZR – Doza Zilnica Recomandata.* - substanta pentru care nu a fost stabilita DZR.


VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu