sâmbătă, 7 iunie 2014

Life Impulse® Slimfor BIO - controleaza apetitul



 - Cod produs:731

controleaza apetitul

optimizeaza metabolismul glucidic si lipidic

stimuleaza metabolismul si arderea grasimilor

diminueaza absorbtia grasimilor alimentare

Cantitate neta:    32 g

PRET  75 ron

Beneficii si efecte

 
Supliment alimentar cu dubla actiune in controlul greutatii. Extractul de nopal din compozitie diminueaza absorbtia grasimilor alimentare, iar complexul de guarana, ceai verde si mandarina accelereaza metabolismul si arderea grasimilor deja acumulate.

Prezentare

 
Supliment alimentar dedicat inhibarii poftei de mancare si reducerii depozitelor lipidice deja acumulate. Extractul de nopal actioneaza la nivel intestinal prin diminuarea absorbtiei grasimilor alimentare, iar combinatia de guarana, ceai verde si mandarina accelereaza metabolismul si arderea grasimilor deja acumulate.

Mod de utilizare

 
Se recomanda 4-6 capsule pe zi, incepand cu varsta de 16 ani. Preferabil a se consuma la pranz sau seara. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic sau dieta normala.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
60 capsule, ingrediente/capsula: pulbere de nopal (Opuntia ficus-indica) BIO- 333 mg, Extract de guarana BIO (Paullinia cupana)- 50 mg, Extract de ceai verde (Camellia sinensis) BIO- 30 mg, Extract de Citrus aurantium BIO- 25 mg. Alte ingrediente: antiaglomerant– dioxid de siliciu, stabilizator -hipromeloza (hidroxipropil metilceluloza)q.s. Variatia ingredientelor +/- 5%.



VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu