sâmbătă, 7 iunie 2014

Life Impulse® Suc de Aloe Vera BIO si clorofila - Detoxifiant, fortifiant



 - Cod produs:895

detoxifiant intestinal

intareste sistemul imunitar

previne formarea calculilor renali

combate enterocolita sau

Cantitate neta:
473 ml

PRET  55 ron

Beneficii si efecte

 
Suplimentul este un amestec detoxifiant si fortifiant cu gust placut de menta, compus din clorofila (sangele verde) si din aloe vera. Acesta protejeaza organismul impotriva infectiilor si inflamatiilor.

Prezentare

 
Life Impulse suc de Aloe Vera BIO si clorofila este un supliment alimentar, care foloseste caracteristicile deosebite ale Aloe Vera in combinatie cu cele ale clorofilei, care ajuta la detoxifierea organismului si la protejarea impotriva infectiilor si a inflamatiilor.

Mod de utilizare

 
Se recomanda 1 lingurita pe zi, incepand cu varsta de 12 ani. Preferabil a se consuma dimineata pe stomacul gol. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic sau dieta normala.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Ingrediente/1 lingura(15 ml): Clorofila (sub forma de clorofinina sodiu, cupru) extrasa din Medicago sativa- 100 mg DZR* ; Extract din Aloe Vera - 14.280 mg DZR* . Alte ingrediente: apa triplu filtrata, conservanti: benzoat de sodium, sorbat de potasiu: umectant: glicerina vegetala: aroma naturala de menta q.s. Variatia ingredientelor +/-10%. DZR- doza zilnica recomandata *- substante pentru care nu au fost stabilite DZR.


VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu