joi, 5 iunie 2014

Detergent pentru vase, cu aroma de portocale BioHaus® - certificat Ecocert



- Cod produs:937

Nu provoaca alergii

Produs testat dermatologic

Concentrat si eficient

Cantitate neta:
500 ml

PRET  20 ron

Beneficii si efecte

 
Detergent BIO pentru vase BioHAUS - cu aroma de portocale BioHaus corespunde cerintelor crescande in domeniul ecologic si dermatologic si convinge printr-o exceptionala capacitate de spalare si de curatare. Tensidele zaharoase obtinute din materii prime precum cartofi, porumb sau trestie de zahar, respectiv sfecla de zahar si ulei din samburi de cocos si palmier combinate cu sulfati ai unor alcooli grasi din samburi de cocos si de palmier sunt substante de spalare active cu proprietati dermatologice exceptionale.Este versatil, multifunctional si biodegradabil.

Alte produse recomandate

 

Prezentare

 
Detergentul BIO pentru vase BioHAUS- cu aroma de portocale, are proprietati deosebite de dizolvare a grasimilor lasand vasele curate si stralucitoare. Este un detergent bland cu mainile fiind recomandat chiar si persoanele cu piela sensibila. Este concentrat si eficient. Produs testat dermatologic.

Mod de utilizare

 
Este usor de dozat: 1 picatura (2 ml) este de ajuns. La vase murdare de grasime, dozati mai generos 2 picaturi (4 ml). Detergentul de vase se clateste repede si usor.

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Apa, Sulfat de alcool gras, Glucozida, Clorura de sodiu, Glicerina vegetala, Ulei de portocale KbA*. *0,15% organic.


 VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu