sâmbătă, 7 iunie 2014

Gel recuperator post traumatic "Barba Tatei" cu plante BIO Krauter



® - Cod produs:4450

Favorizeaza cicatrizarea

Regenereaza rapid pielii

Sudarea rapida a fracturilor

Proprietati antiinflamatoare

Astringente si calmante

Cantitate neta:
250 ml
PRET  27 ron

Beneficii si efecte

 
Gelul recuperator in caz de fracturi, entorse si a ranilor externe. Datorita continutului ridicat in extracte din ginseng si vita-de-vie, povenite din medii controlate biologic si tataneasa favorizeaza cicatrizarea si regenerarea rapida a pielii si a musculaturi, sudarea rapida a fracturilor. Gelul are de asemenea efecte antiinflamatoare si are proprietati astringente si calmante.

Prezentare

 
Gel recuperator pot traumatic "Barba Tatei" cu plante BIO Krauter favorizeaza cicatrizarea si regenerarea rapida a pielii, iar datorita continutului ridicat de extracte de ginseng, vita de vie si tataneasa provenite din medii controlate biologic, acest gel accelereaza procesul de reparatie osoasa in caz de fracturi. Ginseng-ul este recunoscut pentru capacitatea sa de a fortifica organismul si de a intensifica activitatea sistemului imunitar, grabind astfel vindecarea.

Mod de utilizare

 
Se aplica pe pielea curata si uscata. Se maseaza usor. A nu se lasa la indemana copiilor!

Ingrediente si informatii nutritionale

 
Aqua , Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil , Symphytum Officinale Leaf Extract , Panax Ginseng Extract *, Vitis Vinifera Extract *, Cymbopogon Schoenanthus Extract *, Menthol , Camphor, Maltodextrin, Sodium Carbomer, C I 19140 *ingrediente provenite din medii controlate biologic





VREAU SA- MI ALEG SI ALTE PRODUSE  click aici pentru catalog

VREAU SA CUMPAR  click aici pentru a comanda


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu